Tidsrejsen 2021

Museer og andre kultur- og turistaktører i Vesthimmerland har for andet år i træk lavet et rejsetilbud til familier, der ønsker gode og lærerige sommeroplevelser, som tager dem med tilbage til en svunden tid.

Rejsen går langs den Himmerlandske Vestkyst ved hjælp af et tidsrejsehæfte, der sender børnefamilierne på opdagelse i alt fra spor af vilde norske vulkaner, Danmarks største vikingeborg og fange-øen Livø…

Men at rejse i tid er ikke uden udfordringer. Undervejs skal der nemlig løses en række opgaver, der udløser pas-stempler i det tidsrejsepas, som findes bagerst i tidsrejsehæftet. Når man har indsamlet nok stempler, kan man ikke alene kalde sig tidsrejsende, rejsen udløser også en præmie.
Man bestemmer selv, hvornår, hvordan og hvor meget man har lyst til at rejse. Der er i alt 13 steder med hver deres fantastiske historie repræsenteret i hæftet. Stederne dækker over alt fra fortidsminder placeret i skøn natur til spændende museer.

Tidsrejsehæftet kan fås gratis på Stenaldercenter Ertebølle, Museet Herregården Hessel, Jensen Museet, Vitskøl Kloster, Limfjordsmuseet og Vesthimmerlands Museum samt campingpladserne.
Link til hæftet

Tidsrejsen er en sjov og anderledes måde at komme tæt på historien lige der, hvor den har udspillet sig. Sammen med hele familien kan man nyde den smukke natur, de spændende fortidsminder og monumenter samtidig med, at man bliver klogere på den imponerende historie Vesthimmerland har at byde på.

Tidsrejsen 2021 er et samarbejdsprojekt for turismeaktører langs Himmerlands vestkyst og har i den forbindelse opnået støtte af Vesthimmerlands Kommunes turismepulje 2021.